LA CUINA DE LA BARCELONETA

Autor: Marquès Adelantado, Joaquim

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DE LA BARCELONETA

LA CUINA DE LA BARCELONETA

19,45€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/11/2004
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La Barceloneta és patrimoni dels barcelonins i de tots els catalans. El seu nom ens evoca sempre bons moments, ja sigui contemplant el mar, ja sigui al voltant duna taula assaborint un peix suculent o un bon arròs. En aquest llibre hi trobareu des dun

La Barceloneta és patrimoni dels barcelonins i de tots els catalans. El seu nom ens evoca sempre bons moments, ja sigui contemplant el mar, ja sigui al voltant duna taula assaborint un peix suculent o un bon arròs. En aquest llibre hi trobareu des dun
Leer más

Más libros de Marquès Adelantado, Joaquim

Más información del libro

LA CUINA DE LA BARCELONETA

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-0406-8
EAN:
9788466404068
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
265 mm
Ancho:
165 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Quim Marqués (Barcelona,1964) és fill, nét i besnét de cuiners. Estudiant de l'Escola de Cuina i Hosteleria de Barcelona, va aprendre l'ofici de cuiner a restaurants com El Racó d'en Freixa, El Bulli, La Cuisine des Anges o Casa Fermín. Va exercir de cap de cuina al Restaurant Nostromo i al desaparegut Lola.Finalista espanyol del campionat Bocuse d'Or, va arribar a la final mundial del Pierre Taitinger. Actualment regenta amb la seva família el restaurant El Suquet de l'Almirall, situat a l'emblemàtic barri de la Barceloneta. És coautor de Recetas para enamorar, seducir y amar i ha escrit també Qué comemos hoy (Ed. Belacqua), a més de ser col·laborador del programa de COM Ràdio "De boca en boca".Està casat i té dues filles.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar